Training, lifestyle & voeding

Training, lifestyle & voeding

Ik heb ze al even genoemd in eerdere blogs, maar ik wil toch nog een stukje aan de heren van Training, Lifestyle & Voeding wijden. Het leek me handig dat zij zich zelf voorstellen:

“Wij zijn Melvin Schol en Bram Crans, trotse eigenaren van Training, Lifestyle en Voeding. Wij zijn beiden Nederlands kampioen judo en behoren tot de top van Nederland. Sinds ons 4e jaar trainen we al meerdere keren per week en weten dus als geen ander wat ‘echt trainen’ inhoud. Wij zijn officieel gediplomeerd door KNKF, FUNXTION, FITVAK en OVERLOAD als (Personal) Trainers. Daarnaast is Melvin 4e jaars student op de opleiding Sport, Management en Ondernemen op de Hogeschool van Amsterdam (HBO) en is Bram in augustus 2013 afgestudeerd aan deze opleiding.

Naast onze topsport is de interesse in training, lifestyle en voeding enorm gegroeid. Door onze ervaringen als trainer, maar ook als topsporters, weten wij precies wat er nodig is om jou je doel te laten bereiken. Door onze passie, kennis en ervaringen zijn wij de juiste personen om jou te helpen.”

Ik kwam Bram en Melvin ongeveer een half jaar geleden tegen via Facebook. Hun pagina staat vol met gezonde recepten, motiverende teksten en uitleg over wat voeding doet met het lichaam. Ik was meteen geïnteresseerd. Ik volgde ze een tijdje en toen ik mijn doel eenmaal helder voor ogen had, heb ik hen gevraagd of ze interesse hadden om mij te begeleiden in mijn weg naar het podium. Ik kreeg eigenlijk meteen een enthousiaste reactie terug. Wel vertelden ze me dat ze niet eerder een fitnessmodel hadden begeleid. Ik stelde ze direct gerust dat ik vooral nog geen fitnessmodel was, maar wel graag wilde worden.

En zo geschiedde. Ik volg nu ruim een maand de (voedings-)adviezen op van Bram en Melvin en train vier á vijf keer in de week aan de hand van door hen opgestelde trainingsschema’s. Wat ik allemaal niet ‘mag’ en ‘moet’ vertel ik je later. Om mijn progressie goed in de gaten te houden meet ik mezelf een keer per maand, van top tot teen. Gewicht, centimeters en vetpercentage. Daarnaast maak ik foto’s. Die stuur ik naar de heren van TLV. Ook jij kunt mijn progressie volgen. Onder het kopje ‘work in progress’ post ik foto’s en houd ik mijn metingen bij.

Bram en Melvin, thanks voor al jullie geduldige antwoorden op mijn talloze e-mails. Ook voor die nog komen gaan :)

Wil jij ook begeleid worden door TLV? Neem dan een kijkje op hun website.