Wie lief is...

Wie lief is…

Krijgt cadeautjes! En ik ben super lief geweest. Daarom stond er afgelopen kerst een wel heel roze cadeautje voor mij onder de kerstboom. Ik was al een tijdje op zoek naar een goeie MP3-speler voor tijdens mijn trainingen. In de sportschool draaien ze best leuke muziek, maar ik wil (en moet) me kunnen focussen op de trainingen. Dat betekent niet kletsen, geen grapjes tussendoor en fijne muziek. Mijn eigen muziek. Misschien een beetje asociaal, maar ik zonder me even af. Met oortjes in.

Elke keer als ik een MP3-speler zag die me wel wat leek (in de dagen voor kerst) zei Jeroen (my love) ‘nou, wacht daar maar even mee’. Hmm. Eerst begreep ik niet waarom, maar al gauw begon me wat te dagen. Ik heb daarna dan ook niet meer gezocht naar MP3-spelers, ervan uitgaande dat dit op de een of andere manier snel werd opgelost. En ja hoor, kerstavond kreeg ik een pakje in mijn handen gedrukt ter grootte van een ringdoosje. Hij ging er bij op een knie (serieus) en wenste me toen alle geluk van de wereld in 2014 bij het halen van mijn doelen. En dat dit doosje daarbij zou helpen.

BAM! Aanschouw hieronder mijn nieuwe roze gymvriendje: een Ipod Shuffle. Inclusief roze Urbanears Bagis-in-ears. Ik had er nog nooit van gehoord, maar damn het geluid wat daaruit komt is echt heel mooi. Super helder en totally afgesloten van de buitenwereld. Precies hoe ik het wil :) Na een klein onderzoek kwam ik erachter dat deze in-ears door het gebruik van rubber voor de behuizing storende omgevingsgeluiden verminderen. Ook het snoer is gemaakt van rubber en dit beschermt het geluid tegen statische lading waardoor de helderheid behouden blijft. Top.

Dus. Mocht je nog op zoek zijn naar een goeie koptelefoon (en MP3-speler) raad ik absoluut de Urbanears Bagis aan!

En, heb jij nog sportieve cadeaus gekregen met kerst?

Roze gymvriendje!