World sleep day: EVE Sleep

World sleep day: EVE Sleep

Vrijdag 16 maart 2018, en I kid you not, vandaag is het World Sleep Day.

Jah, dat bestaat. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik deze blog nu dan ook vanuit bed tik, maar neen, Fannetiek’s got work to do.

Dat neemt niet weg dat ik een GROOT fan ben van slapen. Ik lig soms om 21:00 uur al in m’n nestje met Netflix of make-up tutorials en als ik geen wekker zet slaap ik gerust tot een uurtje of 9.

EVE Sleep

Een van de redenen dat ik heel graag slaap is trouwens mijn nieuwe bed van EVE sleep (of sleep EVE, ik twijfel). Zelf in elkaar gezet, zelf de matras naar boven getild (met hulp van de postbode, thanks tho) en het EVE sleep bed he-le-maal voor mezelf, inclusief nieuwe grijs/witte linnen-set (vanaf volgende maand in nieuwe kleurtjes!

Anekdote: onlangs heb ik mijn complete studio verbouwd en re-decorated. En omdat ik helemaal into de ‘Scandinavische’ look ben, dacht ik dat een lichtgrijs dekbedovertrek tof zou staan. Dat staat het ook, mits je kleurenblind bent want het lichtgrijs bleek na een keer wassen een soort misselijkmakend lila te zijn geworden. Mijn trainees en ik hebben er veel lol om gehad op Snapchat. Thanks HEMA.

Ik ben dan ook zeer blij met deze nieuwe, écht grijze overtrekset van EVE Sleep. Check de video hieronder om mijn vakkundige bouwskills te zien, en ofcourse mijn EVE bed:

Maar er is meer!

Le Competition

Eve Sleep houdt op World Sleep Day een competitie. En de prijzen zijn su-per tof!

Wat dacht je van een verblijf van twee nachten in een suite in het @TownHallHotel in Londen, een
Brew Kit van @AllpressEspresso, een kopie van Why We Sleep by Matthew Walker van @PenguinLivingUK, een Deep Sleep-kussenspray van @ThisWorksOfficial en een set van EVE Sleep’s gloednieuwe gekleurde linnen beddengoed, die volgende maand wordt geïntroduceerd.

Wat moet je hiervoor doen?

It’s very simple en je kunt het zo goed als slapend doen:

Upload vandaag (16 maart) een foto die laat zien hoe jouw ideale ochtend er uitziet, tag en volg @eveSleep op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lovemorningswitheve onder je foto.

O en tag mij ook even want dat vind ik leuk.

Ready, set, SLEEP!