The Final Prep #5

The Final Prep #5

Het was een soort race tegen de klok vandaag (wanneer niet he), en inclusief prepwallen onder m’n ogen heb ik weer een vlog cq. Q&A prep update voor je!

Ik ben sinds gisteren 12 weeks out en ik ben happy, de coach is happy, m’n kat is gelukkig, dus wie ben ik dan om te klagen. Daarnaast hoorde ik dat we vanaf morgen een hittegolf krijgen. Nu weet ik nog niet of ik daar heel gelukkig van word, maar weet je, komma door. It’s all good.

In this week’s vlog kun je weer luisteren naar m’n geneuzel, dus misschien moet ik het voor nu daarbij laten. Ik heb ook niets te klagen of nieuws te vertellen momenteel. Het gaat goed. Shape gaat goed. Ik ben minder moe, net even wat meer eten, lekkah veel cardio en spierpijn van de videoshoot van gisteren. Meh. Daarover later meer for sure.

Er staat een boel op de planning deze week, waarin er veel gevlogd en gefilmd wordt, en daar heb ik mega veel zin in. Je ziet (en hoort) alles zo snel mogelijk terug online. Uiteraard. :)

O en ps! Vergeten te vertellen in mijn vlog, maar er komt een intens vette (vind ik zelf dan) give away aan omdat ik niet heel lang geleden 50,000 volgers op Instagram bereikte en 7500 likes op Facebook. En nu vind ik dat niet per se reden voor een feestje of wat dan ook, maar toch stond ik er even bij stil dat dat redelijk bizar veel is. En ik dat stiekem heel erg tof vind. En ook wel bijzonder ergens.

Maar dus! Het gaat niet altijd om mij en daarom bedacht ik een – hoop ik – toffe Give Away voor jou, waar ik nu nog even niets over vertel omdat ik er nog mee bezig ben. Een slechter verhaal ga je niet horen vandaag, maar just trust me.

Hier issie! The Final Prep Q&A #4: