Korting op All-time Favourites tassen

Korting op All-time Favourites tassen

Vorige week had ik een super toffe meeting met Brechje van All-time Favourites.

All-time Favourites is hét Amsterdamse grote tassenmerk dat vooral bekend staat om haar multifunctionele hippe shoppers die ideaal zijn als weekendtas, strandtas, reistas, sporttas, handbagage of boodschappentasIk ken het merk nu al een tijdje en ben zelf de zeer tevreden eigenaar van de ATF army bag.

My All-time Favourites

Ik gebruik de ATF army bag nu al meer dan een jaar, en ik moet zeggen: in principe past heel je leven in de tas. In ieder geval genoeg om een week aan spullen mee te nemen, waar je ook heen gaat (mijne ging o.a. mee naar Las Vegas en Aruba dit jaar).

En nu heb ik een nieuwe ATF-love: de Mesh Gymbag. Mesh is hot en kom je tegenwoordig overal tegen. Van sporttights tot in sneakers tot dus in (sport)tassen. Zo ook in de ATF gymbag. De shopper is top als sporttas, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken als weekendtas, saunatas of als handbagage. Wat ik ook zeker ga doen op mijn volgende trip.

Let’s collab

Omdat ik zo enthousiast ben over de ATF tassen (allemaal eigenlijk), sprak ik met Brechje af dat ik eind dit jaar haar tassen mag resellen via mijn webshop. Heel heel blij mee natuurlijk, maar daar moet je nog even op wachten.

Tot die tijd krijg je echter met de code FANNETIEK 10% korting op alle ATF tassen. Yehees! Shoppen!

De hele collectie en de blog die Brechje maakte over onze meeting check je hier.

Laat je mij weten welke jij hebt besteld?

 

Psst: heb jij jouw stem al uitgebracht op de Women’s Health FitList 2017?