FITchannel x MTV FIT

FITchannel x MTV FIT

Mocht je nog geen genoeg van mij hebben – wat ik mij amper kan voorstellen inderdaad – kun je vanaf vandaag naast mijn boek lezen, mijn vlogs bekijken, mijn blog lezen of mijn socials checken ook samen met mij sporten via FITchannel x MTV FIT.

YAS! En dat vind ik écht heel erg tof om toe te voegen aan bovenstaand lijstje.

MTV FIT

Als je mij inderdaad een klein beetje hebt gevolgd de afgelopen weken weet je dat ik onlangs 21 workouts in 48 uur heb opgenomen. Geen zorgen, zo veel ga ik jou niet in een keer laten doen. Maar ik ga jou wel helpen (en trainen!) naar een beach ready body!

In MTV Fit, het nieuwste online trainingsprogramma van Fitchannel.com, ga je samen met mij en MTV-presentator Kay Nambiar 4 keer per week 20 minuten stevig aan de slag in je eigen (woonkamer)omgeving en op je eigen niveau. Buik, billen, benen, armen; geen spiergroep wordt overgeslagen. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat volg je natuurlijk ook de healthy recepten en kookvideo’s die aansluiten op jouw doel.

FITchannel x Fannetiek

Voor wie geen zin heeft in een overvolle gym of voor iedereen die maar beperkt de tijd heeft maar wel graag in shape wil zijn biedt FITchannel.com de uitkomst: de home workouts van Fitchannel.com zijn innovatief, persoonlijk en super effectief.

Met Fitchannel.com train je waar en wanneer je wilt op basis van trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw niveau. Met gepersonaliseerde voedingsschema’s, kookvideo’s én digitale trainingen van de coaches, behaal jij jouw doelen nog voor de zomer.

En ofcourse raad ik aan om vandaag nog te starten met de MTV FIT trainingen die Kay en ik hebben opgenomen voor je! Ik kan je vertellen; it will burn maar het is het zo waard! Je gaat 100% gegarandeerd knallen op z’n Fannetieks (en anders heb je mij in ieder geval als gezellig achtergrondmuziekje in je woonkamer).

Meld je hier aan (twee maanden gratis trainen whooop)!