FIT&FABULOUS GIVE AWAY: the winners!

FIT&FABULOUS GIVE AWAY: the winners!

Mijn boek Fit&Fabulous is nu zo’n twee weken uit, en ik ben nog steeds iedere dag aan het genieten van alle reacties en foto’s die binnenstromen. En laat ik de foto’s die mijn lieve mama opstuurt iedere keer als ze een boekhandel binnenstapt ‘om te kijken of ik er wel lig’ niet vergeten. Thanks mam ;-)

Geen quick fix

Nu besef ik mij ook heel goed dat mijn boek Fit&Fabulous en mijn visie op een gelukkig en gezond leven (en de bijbehorende beste shape van jouw leven) geen standaard healthboek is. Ik geef je geen 10- of 12-weekse-plannen waarmee je hoogstwaarschijnlijk vijf kilo afvalt en vooral veel eiwitshakes drinkt en minimaal vier keer per week voor naar de gym moet. I know.

Als er één ding is dat ik heb geleerd van mijn eigen ‘fitjourney’, en de zoektocht naar die ‘perfecte shape’, is dat er geen quick fixes bestaan. Ik heb niet HET geheim voor een lifetime gelukkig zijn met wat je ziet in de spiegel. Dat geheim bestaat namelijk niet. Gelukkig zijn met wat je ziet in diezelfde spiegel, met wie je bent,  en met wat  je doet zit namelijk in jezelf. Je moet er alleen wel achter komen en je moet er naar durven kijken.

Herkenning

Je kunt alle dieet- en trainingstips uitvoeren, en jazeker die gaan jou resultaat geven. Maar als je aan het einde van de dag nog steeds niet tevreden bent en niet eerst onder ogen komt wat er ‘mis’ is, dan kun je iedere maandag opnieuw beginnen. En iedere maandag een nieuw boek proberen. Je kunt ook mijn boek lezen en met jezelf aan de slag gaan. Geen quick fixes, maar een fitjourney voor de rest van je leven.

Uit al jullie lieve reacties die ik krijg merk ik daarom ook vaak opluchting en herkenning. Een ‘handboek’, waar je misschien veel in herkent maar ook nieuwe dingen van leert. Waar je direct mee aan de slag kunt, en waarmee je ook nog gewoon je patatje kunt blijven eten ;-)

Give Away: the winners!

Zoals beloofd zou ik vandaag de twee winnaressen bekend maken waarmee ik de komende tien weken aan de slag ga in Team Fannetiek. Zij gaan deel uitmaken van het team, en ik volg hen op de voet zodat jij hun fitjourney kunt volgen via de speciale Fit&Fabulous vlogserie.

Lieve ladies, opgelet! Dit zijn de twee winnaressen!

Lieve Kim en Joyce, jullie verhalen zijn voor mij heel herkenbaar en ik ben super excited de komende 10 weken met jullie aan de slag te gaan!

Ik stuur jullie een mail met daarin de uitleg en ‘spelregels’ en dan gaan we aan de slag!

L e t ‘ s  G o o o o en welkom in Team Fannetiek!

Thank you

Alle andere lieve inzendingen, mailtjes en reacties: thank you! Ik hoop uiteraard dat je al veel hebt aan mijn boek of alsnog in mijn team komt.

Blijf vooral alle foto’s, reacties en tags doorsturen!

Goodnight for now :) X

 

Ps. Het DIY-filmpje van mijn Bondi Sands tanning tips vind je hierrrrrr!