Body&Fit: Unboxing #5

Body&Fit: Unboxing #5

Welkom bij een heuse surprise editie van unboxing!

Nja, surprise; ik wist dit keer simpelweg niet wat er in de doos van Body&Fit zat. ‘Ik stuur je wel even wat op’, aldus HQ Body&Fit. En ik ben de moeilijkste niet, dus ik unboxte deze ‘surprise’ box voor jou. En voor de camera. Niet wetende dat het mij gisteren en vandaag letterlijk zou redden van de hangry-death.

Sad story

Yup, Body&Fit heeft mij gered. Gisteren was het Koningsdag en ik ging er vanuit dat de supermarkt om de hoek open zou zijn tot minimaal vijf uur. I mean, zelfs op eerste Kerstdag is deze open tot zeven. Maar nee.

Nadat ik mij door de menigte had gewurmd bleek de supermarkt al lang dicht te zijn. Het was drie uur ‘s middags. En terwijl de oranje kudde achter mij op het plein nog eens een levenslied inzette, hoorde ik mijn maag knorrend protesteren.

Unboxing #5

Einde van een sneu verhaal: ik heb gisteren gedineerd met eiwitrepen en smart popcorn en ook net heb ik een paar crunchy bites op met een bananen whey-shake. Die producten zie je terug in deze surprise unboxing, als ook de mededeling dat je nog precies (vanaf vandaag) drie dagen hebt om aan mijn Fit&Fabulous Give Away actie mee te doen. Spannend!

Op 1 mei maak ik de lucky winnaressen bekend en gaan we 10 weken lang werken aan een Fit&Fabulous Summer Shape.

Nu eerst: mijn reddende BF-engeltjes in de nieuwste unboxing video.

Ik ga boodschappen doen.

Fijn weekend!


Mijn boek al besteld?