14-6-2017

Mijn eerste boek: FIT AS FCK

Ik heb zojuist het contract getekend voor mijn eerste boek!
Titel? ‘FIT AS FCK’ (Fit as F*ck).

Zo. Dat is er uit.

Vanaf vandaag gaat mijn avontuur beginnen, en samen met mijn uitgever Luitingh Sijthoff zet ik de komende zes maanden alles op alles zodat mijn boek in het voorjaar van 2018 in de winkel ligt.

An, waarom een boek? 

Even terug naar het begin. Want een boek schrijven doe je niet zomaar. Klopt. Ik heb dit idee dan ook niet in een dag verzonnen.

De afgelopen tien jaar heb ik veel hoogtepunten meegemaakt, maar zeker ook dieptepunten. Ik leefde een rollercoaster life: als mens, als jonge vrouw, als ondernemer én als topsporter. Mijn ultieme verlangen naar een gezond lichaam en een healthy mind zorgde ervoor dat ik begin dit jaar besloot het roer resoluut om te gooien. Ik kan nu zeggen dat ik niet alleen in de beste shape van mijn leven ben, maar ook gezond en oprecht gelukkig.

Alle kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan – de high en de lows – ga ik nu bundelen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat met mijn visie ook jij fit as f*ck kan worden. Ik wil jou graag leren hoe jij fit wordt, maar ook fit blijft en nog beter, fit oud wordt.

Een boek schrijven is een meisjesdroom die uitkomt. Ik schrijf al zo lang ik mij kan herinneren (ask my mom) en wist al op jonge leeftijd dat ik ooit eens een boek zou schrijven. Dat ik dit nu mag doen om jou in de beste shape van jouw leven te krijgen, zowel van binnen als van buiten, had ik niet voor mogelijk gehouden. En wat is er mooier dan putten uit mijn eigen ervaringen om dit vervolgens op papier te mogen zetten en jou ermee te helpen.
Ik ben er nog steeds een beetje stil van maar het is echt zo. Ik zette zojuist mijn handtekening onder mijn boekcontract bij Luitingh Sijthoff, en de game is on.

An, voor wie is het boek?

Mijn boek is voor álle vrouwen tussen de 18 en 88 jaar oud, die gezond, gelukkig en in good shape willen komen, willen zijn én willen blijven. En dan bedoel ik natuurlijk wat je ziet als je in de spiegel kijkt, maar ook wat je ziet als niemand kijkt.
Uiteraard is mijn boek ook geschikt voor mannen die hun vrouw of vriendin een tof kado willen geven waar beiden wat aan hebben.

An, waar gaat het boek over?

In mijn boek geef ik jou alle tips en trics die ik ken om in de beste vorm van je leven te komen, en die te behouden (you will be fit as f*ck I promise).

Een kleine vooruitblik op de inhoud van mijn boek:

Gezond worden, blijven en gezond oud worden.
En dit zélf in de hand hebben. Je kunt na het lezen van mijn boek zelf aan de slag, zodat je jouw nieuwe plannen kunt laten passen in jouw leven. Denk aan de juiste voeding, wat moet je nu eigenlijk eten en wat vooral niet. Ik zorg voor lekkere en makkelijke recepten, ik geef je voorbeelden van eetschema’s maar geef je ook de mogelijkheid deze zelf te maken en zelf jouw energiebehoefte te bepalen, en ik vertel je alles over supplementen. Kortom, alles over een fitte binnenkant.

Gelukkig worden en blijven.
Een niet geheel onbelangrijk element wel? Want, wat is geluk eigenlijk, hoe vind je jouw geluk, en hoe bereik je als vrouw een evenwichtig en realistische work, life, en -sportbalance. Wij hebben het al druk genoeg en stress is ons vaak niet vreemd. Hoe word je ‘fit van boven’. Oftewel: hoe creëer je die healthy mindset.

Good Shape.
Uiteraard vind je in mijn boek ook alles over het vrouwenlichaam en hoe je jouw lijf kunt trainen zodat je in een top shape komt. Ik vertel je welke trainingen het beste voor jou werken, hoe vaak je moet trainen, waar je kunt trainen, hoeveel herhalingen je moet maken en het belang van rust en slaap. Alles staat in mijn boek, om in the best shape of your life te komen. Fit van buiten dus.

An, wanneer komt het boek uit?

FIT AS FCK ligt in in het voorjaar van 2018 in de winkels.

Uitgever: Luitingh Sijthoff.
Literair agent: The Fame Game.

Auteur? Le moi.

Resumé

Kort samengevat is FIT AS FCK een boek voor iedere vrouw die het maximale uit haar leven wil halen. Op het gebied van voeding, dieet en sport, maar óók op het gebied van geluk en gezondheid.

Een boek met een no-nonsense aanpak a la Fannetiek. Geen 1200 kcal dieet-sprookjes, maar haalbare en échte resultaten middels een realistische stappenplan. Een boek vol met mijn favoriete workouts, voedingstips- en weetjes, prachtige illustraties, foto’s, eet- en trainingsschema’s, en ik vertel je mijn eigen verhaal over mijn bewogen weg naar gezondheid, geluk en de beste shape van mijn leven.

Doei!

De komende zes maanden duik ik pretty much onder, en ben ik vooral aan het schrijven, naast mijn andere business en coachingswerkzaamheden natuurlijk. Uiteraard houd ik jou online en via Fannetiek.nl op de hoogte over het proces en zorg ik ervoor dat je van al het nieuws als eerste op de hoogte bent.

O enne, om inspiratie op te doen en mijn blik te verruimen heb ik mijzelf voorgenomen om mijn eerste boek te schrijven op de vijf continenten van de aarde: Europa, the USA, Afrika, Azië en Australië.
En jij reist als lezeres natuurlijk met mij mee, flying with Fannetiek Airlines.


Begin 2017 heb ik mezelf beloofd dat dit mijn jaar wordt. Ik maakte de afspraak met mijzelf om hier alles aan te zullen doen. En I did. Ik ben fit van binnen, fit ‘van boven’ en fit van buiten.

Ik beloof jou bij deze dat ook jij jouw doelen (wat die ook zijn!) kan en gaat halen.
Laten we samen het roer omgooien zodra mijn boek uit is. Ok?

FIT AS FCK. Jouw nieuwe handboek over motivatie, inspiratie, bodytransformatie, voeding, gezondheid en gelukkig zijn. Everything you always wanted to know about health & excersise but were afraid to ask.
Vanaf voorjaar 2018 te verkrijgen in de betere boekhandel :)

Stay tuned ladies. Here we go.

Wake up. Woman up. Own your life.