Win kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs!

Win kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs!

Van 1 tot en met 4 februari staat de Nationale Gezondheidsbeurs weer in de jaarbeurs in Utrecht. En net als vorig jaar sta ook ik weer op de beursvloer!

Op zondag 4 februari 2018 om 13:00 uur houd ik een live Vragenrubriek van Fannetiek in het hiervoor speciaal ingerichte Bloggerstheater. Je hebt precies 30 minuten om al je vragen over voeding, diëten, training en een healthy leven (en mindset!) aan mij te stellen, om vervolgens naar huis te gaan met een goedgevulde goodiebag én no-nonsense antwoord op jouw fit-vragen.

Uiteraard vertel ik je daar meer over mijn boek en hebben we na de Vragenrubriek genoeg tijd voor extra selfies en geklets.

De Nationale Gezondheidsbeurs

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumenten-beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, en naast een heleboel toffe bloggers, influencers en andere knappe koppen vind je er ontelbare innovatieve health gadgets, nieuwe health merken, foodies en fitties.

Nu zou ik het ONWIJS leuk vinden om jou te zien op zondag 4 februari in mijn humble Bloggerstheater. Om er voor te zorgen dat je het niet mist, mag ik 100 (!) x vrijkaarten weggeven aan jou. En aan je BFF, je moeder, je zus, je nichtje of sleep gewoon je vriendje mee zodat hij jouw goodiebag kan dragen.

Winnen!

Dus ik stel het volgende voor: verzamel al je vriendinnen en klik nu direct op deze link.
De eerste 100 kaarten via deze link zijn namelijk gratis, zodat jij zeker te weten niets mist van de Nationale Gezondheidsbeurs. De kaarten zijn overigens te besteden op jouw voorkeursdag, maar je snapt dat ik het wel heel erg tof zou vinden als je dan dus zondag 4 februari, zo ergens rond 13:00 uur binnen komt drentelen.

Zie ik je daar? Yes!
Comment even hieronder, verzamel alvast al je vragen voor de Vragenrubriek en kom na afloop even bij me langs.

Gezellig!