Clinic Fannetiek x WOMEN ONLY

Clinic Fannetiek x WOMEN ONLY

O man, wat had ik vroeger graag hulp gehad toen ik ‘net kwam kijken’ in de gym. Toen ik voor het eerst een dumbell oppakte en heel stoer een bicep curl probeerde te maken.

En wat had ik graag op tijd gehoord dat ik mijn squat niet goed uitvoerde toen ik eindelijk de moed had deze buiten de Smith-machine te doen.

Gelukkig weet ik nu beter en wil ik jou ook de kans geven het maximale uit jouw trainingen te halen. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je een goede squat leert maken, snapt hoe een overhead press werkt en waar die deadlifts nu eigenlijk zo goed voor zijn.

Fannetiek x WOMEN ONLY

Om er voor te zorgen dat jij voortaan zelfverzekerd het krachthonk inloopt en weet wat je moet doen organiseer ik binnenkort de eerste ‘Fannetiek x WOMEN ONLY’ clinic.

Tijdens deze clinic leer ik jou samen met de beste vrouwelijke trainers van Nederland hoe je jouw squat perfectioneert, leer ik jou de fijne kneepjes van de deadlift en check ik jouw form van de oefeningen waar je misschien over twijfelt.

We richten ons op de grote ‘compound’ oefeningen: denk aan de squat, deadlift, bench press, overhead press en andere oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk aanspreekt en een goede basis legt voor de rest van jouw trainingsschema.

Heb je hulp nodig of wil je graag dat ik jouw form en trainingsschema check? Lees dan onderstaande informatie en meld je nu aan.

Let op! Dit is de kickoff van een reeks clinics die volgen. Iedere laatste zondag van de maand heb ik plaats voor circa 30 ladies per clinic.

Info kickoff clinic 

  • Datum: Zondag 30 april 2017
  • Tijd: 13:00 u tot 16:00 u
  • Locatie: Amsterdam (tba)
  • Kosten: EU 49,- p.p.

Hoe kan ik me aanmelden?

Simpel! Stuur een email naar clinic@fannetiek.nl met hierin je naam, adres en leeftijd.
De eerste dertig aanmeldingen stuur ik een reply met de benodigde informatie.

Te laat aangemeld? Geen zorgen. Ik zet je op een wachtlijst zodat je de volgende maand (28 mei) mee kunt doen. Ook hierover krijg je bericht.

Ps.: How bout buiten bootcampen als het weer het toelaat? Ook met het oog op de zomer. Cass me ousside.