Processed with VSCO with a6 preset

Summer ’18

Confession time. Niet eerder sinds het oprichten van Fannetiek.nl heb ik zo lang geen nieuw bericht geschreven besef ik me net.

14 juni, staat er boven het laatste bericht. Een blogpost over controle. En dat je die vooral niet hebt (en dat dat okay is). Geschreven in Frankrijk, waar ik een week probeerde uit te rusten na een rollercoaster crazy druk afgelopen half jaar.

France

In Frankrijk heb ik echter 80% van de tijd gewerkt. Confession time zei ik toch. Ik vond het onwijs moeilijk om gewoon echt even niks te doen. Ik hou niet van niets doen en rust komt in mijn woordenboek ergens onderaan. Niet altijd goed, maar aan de andere kant; als ik niks doe, dan gebeurt er ook niks. Letterlijk, want dit is mijn bedrijf en ik ben de enige in het HQ.

Defqon 1

Na Frankrijk ben ik direct doorgegaan naar Defqon1. Het festival waar ik samen met Body&Fit in de bunker vijf dagen heb geramd. Letterlijk en figuurlijk. Het was zo insane gaaf; wat een lol heb ik daar gehad. Het klinkt misschien raar maar die vijf dagen knallen omgeven door mijn lievelingsmuziek (- en mensen) hebben mij meer ‘rust’ gegeven dan een week in Frankrijk. Ik had geen beschikking over een laptop, ik had amper bereik overdag en de enige opdracht was lol maken en knallen in en om de Body&Fit gym.

Vakantie gevoel

Na DefQon1 ben ik direct doorgegaan naar een aantal afspraken en ook achter de schermen is en blijft het druk. Ik ben bezig met online coaching, spreekuren in Akasha, er komen aan het eind van deze zomer weer een aantal opnames aan, interviews lopen door en ondertussen probeer ik zo goed en kwaad als dat kan mijn socials up to date te houden en natuurlijk Fannetiek.nl.

Zo heb ik gisteren een nieuwe Vragenrubriek opgenomen maar die moet ik nog editen, heb ik een aantal blogs in concept klaar staan maar moeten die nog worden uitgewerkt en zo heb ik een to-do-lijstje naast mijn laptop liggen die nooit af lijkt te zijn. Uiteraard kun je me dagelijks volgen op mijn stories op Instagram en zo hier en daar post ik sowieso wat ‘gouwe ouwe’. Beloofd.

Sorry not sorry

Nu lijkt het alsof ik mij nu aan het verantwoorden ben waarom er even geen nieuwe blogposts verschijnen, maar in a way voel ik me inderdaad schuldig ofzo. Ik vind het namelijk mega leuk om nieuwe artikelen te maken, of vlogs, om onderzoek te doen, jullie vragen te beantwoorden en nieuwe informatie te geven. Dat zal niet veranderen. Ik maak dan ook geen excuses (ik bedoel, er staat zó veel op deze website dat je daar gerust een hele zomer mee kunt vullen); maar ik wilde het uitleggen. I guess.

Misschien wilde ik je laten weten dat ik je niet vergeten ben, en dat ik nog steeds alle mogelijke energie in Fannetiek.nl steek. En dat dat soms niet direct aan de buitenkant te zien is. Zoiets. Dus thanks voor je geduld en neus please rond door de afgelopen vier jaren die ik hier heb volgeschreven :)

Heb je de Fannetiek de Zomer in serie van vorig jaar al gelezen?

Liefs,

Anne