Aesthetix ERA: op naar Keulen

Aesthetix ERA: op naar Keulen

Joe! Echt stilgezeten heb ik niet na afgelopen zondag, maar daarover later meer in een soort preppret aftermath. Nope, daar had en heb ik geen tijd voor én geen zin in, want er komen te veel leuke dingen aan. Next stop: met Aesthetix Era naar de FIBO in Keulen.

Zoals je wellicht al een aantal keer voorbij zag komen mag ik mezelf tot het Aesthetix Era team benoemen als ‘sponsored atlete’. Mega intens awesome ofcourse, en nu gaan we – inclusief nieuwe kledinglijn én een bijbehorende surprise – naar Keulen. Volgend week sta ik with zhe team – en met m’n vriendjes van de Body&FitShop aahyeaaah – tussen tienduizenden fitties op de FIBO.

FIBO is dé internationale vakbeurs voor fitness, wellness en gezondheid en wordt ieder jaar gehouden in Keulen. Mijn eerste bezoek was drie jaar geleden en toen ik binnenliep weet ik nog dat ik zei, ‘hier sta ik over een aantal jaar ook’. Et voila. Iets met doelen stellen, aanvinken, aftikken en weer door. Nee maar serieus: ik vind het mega tof.

Sowieso om iedereen weer te zien na de fotoshoot van acht weken terug. Daarover gesproken! Ik heb nog wat materiaal (wat je misschien al wel of dus nog niet hebt gezien), maar wat ik je graag wil laten zien, én ik wil nog een keer benadrukken dat je met de code ANNESERA#10 standaard 10% korting krijgt op de gehele collectie van Aesthetix Era.

O! En wist je dat de collectie ook bij de Body&FitShop te koop is? Yup. Als enige officiële retailer in Nederland.

Ben je nou toevallig (hoe toevallig kan het zijn he, dat je ook ‘ff in Keulen’ bent volgend weekend) in de buurt, of heb je kaarten weten te bemachtigen voor FIBO, kom dan langs bij stand O/50 AND MEET ME @ FIBO!

Ik heb dat dus altijd al een keer willen zeggen.

Joe! Geniet van je zaterdag!