Fannetiek de zomer in: Leisure List

Fannetiek de zomer in: Leisure List

Yes, de Fannetiek de zomer in – Leisure List!
Pff, want wat heb jij inmiddels een weg afgelegd. Als je meeleest vanaf het begin natuurlijk, wat ik erg hoop.

Acht weken geleden nam ik je mee op reis. En die reis begon thuis. In jouw eigen veilige huis, maar vooral in je hoofd.

Je leerde dat opruimen (zowel je woonkamer, als bovenkamer) van essentieel belang is om überhaupt jouw summergoals te halen. Ik vertelde je dat je een plan moet hebben, een doel, en dat je alle gedachten en bijbehorend gedrag in moet pakken, alvorens we jouw koffer mee konden nemen.

Tussendoor leerde je dat je je moet gedragen, je redelijk tot gewoon moet leren doen, je niet zeven dagen in het krachthonk zou moeten staan, je plenty of water moet drinken en ik vertelde je over motivatie vinden en vooral houden.

Wederom, als je niet weet waar ik het over heb, en hier voor het eerst komt; terug naar chapter zero. Waar het allemaal begint.

Leisure List

Voor iedereen die nu braaf mee zit te knikken heb ik vandaag wat luchtiger nieuws: beach fashion. Geschikt voor ieder lichaamstype. Want van binnen zit het met jouw zelfverzekerdheid nu een stuk beter, maar dat moet je ook kunnen uitdragen op het strand, of flanerend langs de boulevard.

Ik ben op zoek gegaan naar swimwear voor iedere summerbody, ieder strand en iedere zonnige bestemming. Ik hoop dat je er wat aan hebt, en ik hoop natuurlijk dat je mij jouw nieuwe aankopen laat zien tijdens mijn Fannetiek de zomer in Beach Event op zondag 9 juli, inclusief Runway show.

Daarover later meer, mocht je interesse hebben en dit mij nog niet laten weten, lees dan deze blogpost even en stuur me een berichtje!

Swimwear

Ok, allereerst: ook dit seizoen is er weer heul veel leuks te krijgen in de winkels (of online) als het gaat om beach wear. Ik heb al vier rondjes gedaan (en heb inmiddels vijf bikini’s en twee badpakken) en heb het idee dat er nog wel een setje bijkomt dit jaar.

Een tip voor bikini shoppen: ga alleen, of ga samen je beste vriendin of iemand waar je je mee op je gemak voelt. Ga niet op de dag dat je ongesteld bent geworden, ga niet na een avond zwaar tafelen en ga niet als je even een mindere dag hebt. Scheelt een hoop frustratie.

Nog slimmer: je online winkelmandje volgooien met zo veel mogelijk beach wear en thuis lekker passen.

Hieronder mijn tips voor geschikte swimwear per bodytype:

Muscle barbies on the beach
Voor alle breedgeschouderde en atletisch gebouwde ladies onder ons (en die dit op het strand niet per se willen showen): kies een bikini of badpak met rechte bandjes, deze laten jouw bouw wat smaller lijken.

Mini babes on the beach
Smal en fijntjes gebouwd? Dan zijn alle tops en broekjes met strikjes en ruffles heel geschikt voor jou. Deze geven jouw lijf meer volume.

Curvy babes on the beach
Het tegenovergestelde geldt voor de curvy ladies onder ons. Zit je met ‘brede’ heupen (be proud, ok thanks), verleg dan alle aandacht op dem boobs! Kies voor een mooie push up top, ain’t nobody die nog op een stel Hollandse heupen let.

Boobs on the beach
Reeds gezegend met een volle cup? Let dan allereerst op of een bikinitop jouw ladies goed ondersteunt. Er is niets zo vervelend als ze.. uh.. ontsnappen uit jouw bikini na een duik in de golven.

Sand on the beach
Een zandloper figuur? Congrats, dan kun je in principe alles hebben. Kies vooral een bikini of badpak waar je je lekker in voelt.

O enne, er zijn ook dit jaar weer heel veel héle mooie badpakken te koop. Ik heb er al twee in mijn bezit (dit meer met het oog op mijn zwemtrainingen), maar er is zo veel keuze!

Mijn favoriete swimwear winkels? &Other Stories, good ‘oll H&M, Hunkemuller en de Bijenkorf (en dan vooral Seafolly en Calvin Klein).

Wist je trouwens dat Body&Fit Shop heuse Beach Body Pakketten verkoopt? Yup, echt waar.

Al vind ik mijn Fannetiek de zomer in serie nóg beter voor jouw beach body.


Nu ben ik benieuwd, heb jij al een bikini? Wat is je favoriete merk en waarom? En denk je, dat je door het lezen van deze serie, ook daadwerkelijk fijner in je bikini rondloopt, misschien zelfs minus wat kilo’s lichaamsgewicht?

Ik hoor het heel graag, en ook of ik jou zie, zondag 9 juli, bij het Fannetiek de zomer in Beach Event.

Benieuwd naar mijn supplementenlijn, een clinic bijwonen of interesse in online coaching? Stuur dan een email naar info@fannetiek.nl of laat hieronder een berichtje achter!